Geplaatst op

2 Opdrachten deze week

Dit weekend heb ik 2 opdrachten afgerond en ik kan zeggen dat was best een uitdaging 🙂

Het eerste verzoek was het maken van een mozaïek. Super leuk, maar het is en blijft altijd afwachten of het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Hij is af en komende week hoor ik of de eigenaar er blij mee is 🙂 SPANNEND !!!

 

Het andere verzoek was het maken van een kaart op A4 formaat, klinkt misschien eenvoudig, maar ik kan je vertellen A4 is groot als kaart en maak daar maar een goede verhouding in. Terugkijkend denk ik dat ik een mooie indeling heb gemaakt en komt de boodschap goed naar voren. Uiteraard is het ook hier afwachten of de ontvanger er blij mee is….. dus wederom SPANNEND !!!

 

Maar ondanks dat het spannend is en blijft, vind ik het vooral super leuk om te doen. Dus heb jij een verzoekje, laat het weten via info@sierraswereld.nl en ik wie weet kan ik je helpen.