Geplaatst op

2021, we proberen de draad weer op te pakken

Het jaar is voor mij dramatisch begonnen (voor wie het gemist heeft mijn aller dierbaarste kleine meisje,…. mijn dwergteckeltje Qweny, is op 2 januari onverwachts overleden). Het herstarten van alle ideeën die ik had in december om in januari mee te starten en alle plannen die ik had, verdwenen als sneeuw voor de zon. Niets deed er meer toe en soms doet het er nog steeds niet toe. Maar vorige week ben ik weer rustig begonnen. Eerst met de verjaardagskaartjes voor de kinderen die tijdens Corona geen feestje mogen geven, daarna met een grote opdracht van één van mijn vaste klanten en vervolgens kreeg ik een andere opdracht met heel veel diverse kaartjes. Een mooie afleiding en een stok achter de deur om toch weer de draad op te pakken.

Ik ben er nog niet helemaal, maar ik probeer weer in stapjes het plezier te ervaren in het maken van kaartjes. Ik word gelukkig weer blij van leuke afbeeldingen, mooie stofjes en grappige stempels en dat is maar goed ook, want met dat plezier zorg ik in ieder geval voor een beetje de omzet bij de hobby winkels en dat is ook voor hen van groot belang, moet er niet aan denken dat mijn vaste plekjes verdwijnen.

De komende weken ligt er een grote opdracht van 300(!) kaartjes voor het goede doel. Het zijn bloemen kaartjes die allemaal met de hand moeten worden ingekleurd en voorzien worden van een ondervel. Een behoorlijke klus maar gelukkig heb ik hele fijne hulp. Een vriendin helpt met het kleuren en de eerste 100 kaartjes liggen al klaar. We hebben nog tot eind februari dus dat moet lukken.

Maar ondertussen probeer ik dus ook weer de webshop te voorzien van nieuwe kaartjes, maar het zal niet zo snel gaan als dat jullie van mij gewend zijn. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. Mocht je iets zoeken en niet kunnen vinden, stuur mij een berichtje of een e-mail naar info@sierraswereld.nl en ik ga kijken wat ik voor je kan doen. Op deze manier heb ik dit weekend 16 kaartjes gemaakt.

Tot zover deze update, als er weer nieuws is laat ik zeker weer wat van mij horen.

Groet,

Sierra