Geplaatst op Geef een reactie

Back in business…..

Nou ja business, eigenlijk moet het zijn Back in to Hobbyen 🙂

Ik heb de smaak weer te pakken en dat voelt goed. Het maken van kaartjes geeft weer energie en de inspiratie komt zachtjes aan weer steeds meer naar de oppervlakte.

Leuk, want dat betekent automatisch dat ik ook weer meer kaartjes ga versturen en daar maak ik weer anderen blij mee, dus al met al wordt het weer een mooie win-win situatie.

De website heeft een verandering doorgemaakt met als doel het nog frisser en overzichtelijker te maken. Ik ben trots op het resultaat en hoop dat het ook qua gebruiksvriendelijkheid als “beter” wordt ervaren.

Er zijn door de vernieuwde inspiratie ook weer nieuwe kaartjes ge-upload dus reden genoeg om alle webshop pagina’s door te bladeren.

En omdat het dan toch een nieuwe website is ook maar meteen een actie! Bij iedere bestelling zit een gratis attentie wat het kaartje nog leuker maakt! Hoe leuk is dat? Met je bestelling ontvang je dus leuke kaartjes, steun je het goede doel én krijg je een leuke gratis attentie, als dat niet een reden is om te bestellen 🙂

Groetjes,
Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.