Geplaatst op Geef een reactie

De grote opdracht van Welzijn WonenPlus

Hij is af !!! Meer dan 300 kaartjes voor de leden van Welzijn WonenPlus, de stichting waar in sinds eind vorig jaar vrijwilliger bij ben. Samen met een vriendin is het gelukt om op tijd ruim 300 kaartjes te maken voor de leden. Deze kaartjes worden grotendeels thuis bezorgd (dat spaart postzegels uit en daarmee geld en dat is mooi want dat kan dan weer voor andere dingen gebruikt worden :-)).

Het was een pittige klus. Het lijkt misschien niet zo veel, maar geloof mij mijn vriendin heeft aardig veel “moeten” kleuren en ook mijn snijapparaat van alle kaarten en tussen kartonnetjes heeft moeten afzien. Maar het was het waard. Ik weet zeker dat de leden (de ouderen) dit gebaar gaan waarderen.

Nu gaat de focus weer naar het opbouwen van een voorraad van kaartjes voor de ouderen medemens. Het bezorgen start met 2 weken (we wachten nog even af of er nog iets mee moet in de brievenbus) maar kijk er nu al naar uit. Al die verbaasde blikken als je het tuinpad op komt lopen en daarna de (hopelijk) brede glimlach als ze bij de brievenbus de “lieve” envelop vinden. (de envelop is natuurlijk versierd met hartjes om de glimlach nog wat te versterken.

Mooie opdracht, maar eerlijk is eerlijk ook blij dat ie af is. Ook al was er geen tijdsdruk je weet dat het een keer klaar moet en dan is dit wel een heel voldaan gevoel.

Kom maar door met het mooie weer, kunnen we wel gebruiken bij het rondbrengen van de kaartjes!

Groetjes, Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.