Geplaatst op

De lente staat voor de deur…..

Het vorige bericht heeft als titel “de tijd vliegt” en zo ouderwets als het klinkt het is zo ontzettend waar! Het is al weer maart en de lente staat te trappelen voor de deur. Ik kan niet wachten op de zonnestralen die via de achterdeur naar binnen vallen, heerlijk!

 

De laatste tijd heb ik zoveel dingen gedaan (werk en privé) dat hobbyen er gewoonweg wat bij in is geschoten. Weet niet of je het herkent maar als je met zoveel dingen bezig bent dan ontbreekt het, bij mij in ieder geval, vaak aan dat creatieve stofje, dat komt tot leven op moment dat mijn lijf dat wil, soms heel irritant want ik wil dan wel wat maken maar heb dan gewoonweg geen zin of inspiratie.

 

Ik hoop dat het de komende weken (wellicht met behulp van de zonnestralen) weer de hobby kant opgaat zodat ik weer nieuwe kaartjes kan laten zien in de webshop. Tot die tijd moet je het even doen met de leuke kaartjes die er al in staan!