Geplaatst op Geef een reactie

De ‘magie’ van een kaartje

Misschien denk je nu “magie” van een kaartje, wat is dat nu weer? Ik zal het uitleggen….. de magie van een kaartje bestaat. Ik merk het wanneer ik kaartjes verstuur en de reacties die ik er op krijg, maar zeker ook als ik zelf een kaartje ontvang…. Noem het bijzonder, leuk, attent of zoals is magie….

Het gevoel (en het tastbare bewijs in de vorm van het kaartje) die een kaartje je geeft zorgt voor een gevoel van samen, niet alleen, er wordt aan je gedacht.

Dat is ook de reden waarom ik ouderen een kaartje stuur, onbekende die het nodig hebben…. gewoon omdat ik weet hoe leuk het is om een kaartje te ontvangen en ik dat ‘magie’ momentje andere gun.

Nu denk je misschien ‘makkelijk praten jij maakt kaartjes zelf’, en dat klopt. Ik heb altijd kaartjes in huis. Maar ook ik heb voor nood (wat geloof mij ook ik grijp soms mis of heb geen zin om iets te maken) altijd een stapeltje ‘kant en klaar’ kaartjes liggen (niets mis mee overigens) die ik kan versturen wanneer nodig.

Dus mijn oproep aan jou….. vind je kaartjes ontvangen ook leuk? Stuur je ze ook zomaar naar iemand anders? Gewoon om even te laten weten dat je aan ze denkt? Zeg je nu op de eerste vraag Ja en daarna Nee, of eigenlijk niet…. maar wil je iemand wel dat magische momentje geven, stuur dan een kaartje!

Je kan het zelf doen of via mijn site (uiteraard :-)) bestel een kaartje, een postzegel en schrijf in de opmerking voor wie het kaartje is en welke boodschap.

Op naar het uitdelen van magische momentjes …

Een paar tips als je niet weet waar te beginnen: Je vrienden, familieleden, verzorgingstehuizen in je omgeving, de app “ontvang een kaartje” of de facebookpagina “jij verdient een kaartje” mogelijkheden genoeg om een kaartje te sturen. Veel plezier !

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.