Geplaatst op Geef een reactie

De tijd vliegt voorbij….

en dat maakt dat ik soms wat achter loop met het schrijven van bloks, maar dat betekent niet altijd dat er niet geknutseld wordt. De afgelopen weken ben weer heerlijk in de knutselflow en maak ik weer van alles.

Het begon met de grote opdracht van 60 kerstkaarten (vast voorbij zien komen op Facebook) en dat maakte zoveel actie los dat ik ook al ben begonnen met de kerstkaarten voor de site (worden steeds aangevuld) en voor onze eigen. Maar er is ook al weer een nieuwe opdracht binnengekomen van 50 (!) kaartjes.

Vandaag was ook weer zo’n heerlijke knutseldag met als resultaat weer nieuwe kaartjes. Je komt ze de komende dagen tegen op Facebook maar ze staan natuurlijk ook in de webshop. Deze keer zijn de favoriete de tekst kaarten, zo leuk!

Ook heb ik de afgelopen weken in opdracht kaartjes mogen maken, dat blijft ook leuk. Je krijgt dan kort een vraag en ik mag dan zelf het ontwerp van het kaartje bedenken of degene die een kaartje zoekt weet al hoe hij er uit moet zien en dan aan mij de klus om hem te maken. Super leuk!

Ook het versturen naar jarige, zieke, ouderen doe ik nog steeds. De Corona regels worden weer aangescherpt en dat maakt dat er nog steeds vraag is naar leuke kaartjes. Ik volg nog maar 1 pagina (Jij verdient een kaartje) want ik merkte dat sommige mensen op alle pagina’s verzoekjes gingen plaatsen en dat maakte dat je heel veel moest bijhouden. De reacties zijn super leuk, met name op de confetti kaartjes, die zijn ook echt heel grappig. Nadeel is alleen dat ze “duur” zijn qua verzenden,…. 2 postzegels per kaartje… maar goed het is zo leuk en voor een goed doel.

Afgelopen week werd ik verrast door iemand met weer een donatie voor postzegels, tja dat blijft leuk!

Voor dit weekend is het nu klaar 😉 genoeg geknutseld, alles weer bijgewerkt. Tijd voor andere dingen.

Veel plezier in de webshop, mocht je iets willen weten of zoeken laat het vooral weten via info@sierraswereld.nl of stuur mij een whats app berichtje

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.