Geplaatst op Geef een reactie

De vakantie is bijna ten einde……

Met ontzettend veel plezier ben ik de afgelopen dagen bezig geweest met mijn hobby, kaartjes maken. Van leuke nieuwe producten aanschaffen tot experimenteren met deze spullen met als resultaat, super grappige kaartjes. Van de nieuwe lichting kaartjes zijn al weer bestellingen de deur uit, dus ze vallen in de smaak 🙂

De vakantie zit er bijna op en dat betekent dat de tijd voor mijn hobby ook weer minder wordt, maar ik heb mezelf voorgenomen om wel tijd in te blijven plannen voor mijn hobby want wat heb ik genoten de afgelopen dagen, wat vond ik het leuk en inspirerend en wat heeft het mij een rust gegeven. Kortom, meer tijd maken voor mijn hobby wordt een echt doel voor de laatste maanden van het jaar.

 

Ohja en als je voor Kerst nog kaartjes moet shoppen? Hou dan zeker de website (en facebook pagina) in de gaten want ik beloof je dat er een leuke actie aan komt!

 

Liefs, Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.