Geplaatst op

Donderdag 31 december 2015

Zo, het is al weer 31 december 2015…. dit jaar is echt voorbij gevlogen. Het was een jaar met allerlei momenten, mooie, ontroerende, verdrietige, blije maar vooral ook een jaar met uitdagingen op verschillende vlakken.

In het begin van het jaar schoot het met de hobby er nog wel eens bij in en helaas trof ik in het 2e deel van het jaar een pols blessure waardoor ik niets mocht hobbyen…. gelukkig is dat nu redelijk onder controle en heb ik toch mijn kerstkaartjes nog zelf kunnen maken en heb ik zelfs al weer wat andere kaartjes kunnen maken en versturen.

 

Stap voor stap gaat het beter zullen we maar zeggen …

 

Op deze laatste dag van 2015 wens ik iedereen een heel mooi, gelukkig en gezond 2016 met uiteraard heel veel hobby plezier!

Tot volgend jaar!