Geplaatst op Geef een reactie

Een GROOT dankjewel

De afgelopen weken heb ik met heel veel plezier kaartjes gemaakt en verstuurd naar ouderen die eenzaam zijn in deze periode omdat ze geen bezoek meer mogen ontvangen of hun verjaardag niet mogen vieren met dierbaren, maar natuurlijk ook naar andere jarige (kinderen en volwassenen) die geen feestje mogen vieren en een kaartje (glimlach) kunnen gebruiken. Gewoon even een momentje van aandacht.

Inmiddels zijn er al ruim 450 kaartjes op de bus. De één met 1 postzegel, de andere met 2…. en dat hakte er goed in qua kosten. Maar wat heb ik het getroffen, want daar waar ik zelf begon met de gratis kaartjes en postzegels kreeg ik al snel donaties voor de postzegels en dat maakte dat ik langer door kon gaan met deze super actie. Een GROOT dankjewel gaat dan ook uit naar alle donateurs. Dankzij jullie heb ik het al zo lang kunnen volhouden, ik ben zeker nog niet van plan te stoppen (er is nog wat over van het donatie bedrag dus ik kan nog even door).

Als het donatie bedrag op is, ga ik natuurlijk door (want ik vind het leuk om op deze manier iemand een “blij” momentje te bezorgen), maar dan wel in iets grotere mate dan vandaag de dag, want de kosten lopen gewoon door en geloof mij het gaat soms heel hard. Mocht je nog willen doneren, het kan nog steeds, stuur mij een berichtje en ik stuur je een betaalverzoek waarin je zelf het bedrag kunt bepalen en ik gebruik het bedrag volledig voor postzegels.

Wil je zelf iets doen voor deze groep, kijk dan op de volgende 2 facebookpagina’s voor meer informatie:

https://www.facebook.com/groups/204162607349695/?ref=bookmarks

https://www.facebook.com/groups/784675734902345/?ref=bookmarks

Ik kan het niet genoeg zeggen dus nogmaals DANKJEWEL lieve donateurs voor alle support om de kaartjes te kunnen blijven sturen!

groetjes, Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.