Eenzame ouderen

Sierra’s Wereld zorgt op dit moment voor het versturen van kaartjes naar ouderen of mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken kosteloos kaartjes.

Maar Sierra’s Wereld wil meer lokaal doen! Meer doen voor de medelanders die het lastig hebben in deze tijd. Mede door corona is het duidelijk geworden dat de eenzame ouder een hart onder de riem kan gebruiken en daar gaat Sierra’s Wereld zich met een kaartje voor inzetten. De samenwerking met Welzijn WonenPlus is een feit en we starten met deze mooie samenwerking in regio Waterland en Volendam. We gaan proberen zoveel mogelijk ouderen een hart onder de riem te steken wanneer ze dat kunnen gebruiken met een persoonlijk, zelfgemaakt kaartje.

Maar jij kan ook helpen!

We hebben namelijk in de webshop een nieuwe categorie “doneren” aangemaakt en wanneer je deze opent zie je de volgende 3 opties:

  1. Doneer een kaart
  2. Doneer een kaart met postzegel
  3. Doneer een postzegel

Je kunt zelf bepalen hoeveel donaties je wilt doen en via deze optie ben je niet meer afhankelijk van een tikkie of betaalverzoek vanuit mij, maar kun je altijd een donatie doen! Je wordt na je keuze vanzelf door de webshop (je mag natuurlijk altijd nog meer kaartjes bestellen voor jezelf of iemand anders :-)) naar de optie “Afrekenen” geleid. Je kunt er vanuit gaan dat zodra je betaling is ontvangen de donatie wordt gebruikt voor dit mooie doel.

Help je mee om onze eenzame ouderen een hart onder de riem te steken?