Geplaatst op Geef een reactie

En dan is er even een periode van stilte…..

Na alles vele kaartenacties is er dan een periode van stilte. Het versturen van kaartjes gaat door, maar mede doordat het weer zo heerlijk wordt neemt de creatieve inspiratie dan wat af. Normaal voor de tijd van het jaar, maar soms ook wel een tikkeltje frustrerend want het is niet de zin die ontbreekt, maar meer de inspiratie. Maar eerlijk is eerlijk met een goed boek in de zon heeft ook wel wat.

Natuurlijk heb ik de afgelopen weken nog wel kaartjes gemaakt maar die staan of simpelweg nog niet op de site omdat ik daar nog niet de tijd voor heb genomen, of ze zijn al verstuurd naar de besteller en wellicht al ontvangen door de ontvanger. Stilzitten is er dus nog niet bij, maar het hoge tempo is er af.

Vanmorgen voelde ik weer wat borrelen dus ik ga straks kijken wat het mij gaat brengen, maar ik vermoed nog niets wat direct op de site kan 🙂 Het zouden zomaar weer eens wat kerst kaartjes kunnen zijn. En ja, ik weet dat het vroeg is maar inspiratie moet je nooit temperen, dat moet je stimuleren 🙂

Verder heb ik vandaag 2 prachtige donaties mogen doen. Mogelijk gemaakt door de bestellers van kaartjes, want van ieder verkocht kaartje zet ik € 0,50 opzij voor het goede doel. Zowel Stichting ALS als de Dierenambulance Purmerend hebben een mooi bedrag mogen ontvangen.

Waarom deze 2 goede doelen?

De laatste tijd hoor ik steeds meer mensen van mijn leeftijd die getroffen worden door de vreselijke ALS ziekte. Er zijn nog geen medicijnen die deze ziekte kunnen genezen en vertragen kan maar die behandelingen zijn nog zo duur dat het niet voor iedereen weggelegd is om daar gebruik van te maken. We weten simpelweg nog te weinig van deze ziekte. En dan Dierenambulance Purmerend, ach die zitten gewoon in mijn hart. Jaren geleden heb ik van dichtbij mogen zien hoe ze te werk gaan, met hoeveel liefde ze omgaan met dieren en hoe ze alles wat ze kunnen/hebben in het teken zetten van het belang van dieren. Dat heeft zo’n indruk gemaakt dat ik toen direct donateur ben geworden en dat ben ik nog steeds.

Vandaag ga ik dus kijken of ik iets kan doen met die borrelende inspiratie of dat het toch weer met een goed boek in de bank of buiten in de tuin wordt. Voor nu wens ik iedereen een heerlijke dag! En mocht je vandaag ook even niet weten wat te doen, een leuke tip, neem een kijkje in de webshop, wie weet raak je geïnspireerd 🙂

Groetjes, Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.