Geplaatst op Geef een reactie

En dan zijn we in eens over de helft van 2019…..

Een lange tijd heb ik niets gedaan met Sierra’s Wereld. Althans niet actief en in het zicht. Natuurlijk heb ik nog wel kaartjes gemaakt voor privé momentjes, maar heel eerlijk niet heel veel. Ik was echt even op zoek naar mijn creatieve drive.

Ik heb mijzelf uitgedaagd op mijn hobby…. Wat vind ik nou echt leuk om te doen, wat vind ik nu écht leuk qua materialen en waarvan denk ik hmmmm leuk om te hebben maar doe er niets mee…. En toen was daar die hele grote hobby opruim dag.

Ik was getipt om eens te kijken naar Marie Kondo op Netflix en daar waar ik dacht al heel secuur en extreem op te ruimen kon het dus nog erger en dus heb ik haar methode ook maar eens los gelaten op mijn hobbykasten en met resultaat…. er verdwenen maar liefst 6 vuilniszakken naar een andere bestemming. Geen verf meer, geen mozaïek meer, geen kralen en geen pretex meer. Allemaal materialen die ik nog in talloze hoeveelheid had maar niets meer mee deed maar wel in mijn hobby hoek ruimte in nam en daarmee ook onbewust ruimte in mijn hoofd.

Alles is nu opgeschoond en sinds dat moment ontstond er ruimte…. ik kreeg weer ideetjes en begon weer zin te ontwikkelen om echt wat te maken.

De laatste weken heb ik weer nieuwe creaties gemaakt en via Facebook gedeeld. De super leuke reacties werken als een stimulans om de flow vast te houden en door te gaan.

Vandaar ook de her-activatie van de website. Het kan én mag weer van mijzelf.

Op naar leuke, mooie, grappige, creatieve, maar vooral unieke kaartjes !

Groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.