Geplaatst op Geef een reactie

En dat was 2018…..

Het was een jaar waar alles in zat. Privé en zakelijk is er ontzettend veel gebeurd. Ook in Sierra’s Wereld is er veel gebeurd, veel nieuwe kaartjes, nieuwe look van de website en natuurlijk de najaarsopruiming zowel op de site als in de hobbykasten.

2018 heeft ook een nieuwe creatieve werkwijze gebracht. De Te Gekke Krijtjes en ook het stempelen heb ik helemaal ontdekt en wat is het super leuk! Ik zie zelf als ik terugkijk een ontwikkeling in mijn kaartjes. Ze worden steeds persoonlijker, steeds meer ‘van mij’.

2018 heeft het ook weer mogelijk gemaakt om donaties te doen aan de goede doelen, ALS en KWF. Super trots ben ik altijd als ik naast mijn vast donaties (ik doneer ook aan de collectant) ook via mijn hobby nog wat extra kan doneren.

Vandaag, op de laatste dag van het jaar, heb ik de laatste kaartjes die ik dit weekend heb gemaakt opgenomen in de webshop. De laatste van 2018. Vandaag wordt er niets meer gemaakt. Morgen denk ik ook niet 😉 maar daarna zijn er nog een paar vrije dagen die zo maar ingevuld kunnen worden met wat creatieve momenten.

Voor nu wil ik iedereen een spetterende jaarwisseling wensen een een geweldig 2019 in alle opzichten! Maak er iets van 😉

Liefs,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.