Geplaatst op Geef een reactie

Energie is heerlijk (verslavend!)

Wat is het toch heerlijk als je eenmaal weer in die creatieve flow zit en in alles kansen en mogelijkheden ziet. Je niet hoeft na te denken over hoe het kaartje er uit moet zien, maar je hoofd en handen al voor je aan de slag gaan. Je zo veel plezier beleeft aan het herindelen van de website en je daarnaast zoveel ideeen hebt dat de site (maar vooral tijd) te klein is en tijd te kort 🙂

Keuzes maken dus! En dat heb ik gedaan. Sierra’s Wereld geeft mij zoveel energie dat ik heb besloten om echt de site aan te passen. Mijn “Wereld” is er een waar het gaat om elkaar leuke post te sturen, lekker creatief aan de slag te zijn. Waar je mensen blij mee kunt maken en zelf blij van wordt.

Daarom zijn er vanaf vandaag DIY boxen en natuurlijk een verzendservice. Deze kun je gewoon vooruit plannen dus geen excuses meer mogelijk 🙂

Uiteraard schoon ik ook geregeld de shop op want dat is echt nodig. Ik merk dat mijn creativiteit ook verandert en wat ik een tijdje geleden leuk vindt oogt nu anders of past niet meer in het geheel of de tijd. Sierra’s Koopjeshoek is nu een feit! En naast kaartjes vind je hier nu ook producten die ik dubbel heb gekocht of nooit gebruikt heb en voor het goede doel te koop aanbiedt. Ja, het goede doel 🙂 Ik blijf het steunen daar waar ik kan.

Nou, ik ga maar eens een start maken met het uploaden van de nieuwe voorraad kaartjes. Tot snel!

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.