Geplaatst op

Er komen weer heerlijke zondagen aan

Het wordt weer sneller donker en dat betekent voor mij altijd dat de zondagen met name weer knusser worden op het vlak van hobbyen 🙂

en dat is maar goed ook want ik wil nog heel veel kerstkaartjes maken voor mezelf maar natuurlijk ook voor de webshop, want ook met kerstkaartjes steun je het goede doel (en dat is toch wel een ultieme kerstgedachte dacht ik zo)

 

Zojuist heb ik bij mijn vaste stofjes adres (Miep Kiers) weer super leuke stofjes besteld en het stomme is dat ik dan bijna niet kan wachten tot dat ze bezorgd worden. Niet alleen stofjes voor de kerst hoor, want dan wordt het eentonig ook voor allerlei andere soorten kaartjes.

 

Vandaag is de webshop met nieuwe kerstkaartjes gevuld en ook al lijkt het ver weg, wees niet te laat met bestellen want voor je het weet zijn ze op of is het al kerst 🙂