Geplaatst op

Het einde van het jaar……

Het klinkt cliche maar het einde van het jaar biedt altijd ruimte om even terug te kijken naar wat voor jaar het was……. dus ik doe dat ook 🙂

En wat was het een jaar…. qua verkoop het beste jaar tot nu toe en heb ik echt ongelooflijk mooie donaties mogen doen naar de goede doelen, maar er was meer. Door de Corona situatie heb ik ongelooflijk veel mensen kunnen verblijden met een kaartje, inmiddels meer dan 1000 kaarten gestuurd en dat is mede mogelijk gemaakt door de donaties van kaarten en/of postzegels. Zonder die hulp had ik het niet kunnen doen.

Het was een jaar waarin er geen beurzen waren, maar geloof mij mijn hobbykast heeft er niet onder geleden 🙂 ik heb heerlijk online geshopt en zo de hobbywinkels gesteund. Met mijn verjaardag werd ik verrast met een online beurs en heb ik kennisgemaakt met een nieuwe hobby, kleien! Leuk!!! Ook daarvan ligt nu meer dan genoeg materiaal in de hobbykast.

En dan mijn eigen kerstkaart. Ze lagen al een tijdje klaar en ik heb zo’n voorpret gehad van het maken en uiteindelijk heb ik ze kunnen sturen, heerlijk! De leuke reacties die ik ontvang zijn super leuk! Ga voor volgend jaar weer inspiratie op doen.

De kerstperiode is voor mij qua kaarten nu gestopt. Alle kerstkaarten zijn uit de webshop gehaald en de kaartjes die er nog waren zijn gedoneerd aan de verpleeghuizen in de buurt. Volgend jaar weer een volledig nieuwe collectie. De komende weken ga ik vooral aan de slag met het aanvullen van de website, want door alle hectiek is dat er een beetje bij ingeslopen én natuurlijk blijf ik komend jaar de eenzame ouder steunen door de verpleeghuizen in de buurt te voorzien van kaartjes, maar natuurlijk blijf ik ook actief voor Welzijn WonenPlus waar al een mooie opdracht voor klaar ligt én blijf ik de Facebook pagina “jij verdient een kaartje” ondersteunen. Kortom, ik blijf gewoon lekker bezig met mijn hobby.

Bedankt voor alle support dit jaar !

liefs, Sierra