Geplaatst op Geef een reactie

Het einde van het jaar…..

… het moment om terug te kijken en te reflecteren op wat er is gebeurd en wat er allemaal is geweest. In het geval van Sierra’s Wereld is er dit afgelopen jaar lange tijd stilte geweest, weinig tot geen inspiratie door andere beslommeringen. Maar de energie is hervonden en de laatste weken heb ik weer heerlijk kunnen creeren.

Ook in de hobby ruimte op zich is veel veranderd, daar waar ik eerst aan een bureau zat met heel veel losse kastjes, is het geheel nu omgetoverd tot een grote knutseltafel met aan weerszijde georganiseerde kasten die alle spullen laten zien. Ook veel materialen hebben de verandering niet overleefd. In begin geeft dat altijd een onwennig gevoel maar de keuze brengt focus aan in de hobby en dat is soms hoog nodig.

Zoals ik schreef, een jaar waarin ook een lange pauze zat, maar gelukkig heb ik toch nog heel veel kaartjes mogen maken en “verkopen”. Nu heb ik geen site om omzet te generen maar gaat 50% van ieder kaartje naar een goed doel. Dit jaar 3 goede doelen…. naast de bekende KWF en Stichting ALS heb ik dit jaar de Dierenambulance in Purmerend toegevoegd.

Al heel veel jaar steun ik privé de Dierenambulance Purmerend. De mensen die hier werken hebben het dierenhart op de juiste plaats. Ik hoop zelf nooit gebruik van ze te hoeven maken voor mijn kleine teckel, maar heb van dichtbij meegemaakt wanneer dit wel zo is en sindsdien ben ik een vaste donateur en vind ik dat zij een extraatje verdienen.

En zoals ieder jaar sluit ik het jaar af met het overmaken van de donaties. Normaal iets vaker, maar door de weinige creaties is het verschoven naar einde jaar maar dan wel met mooie bedragen! Super trots dat ik dit toch weer mag realiseren met hobbyen. Iedereen die kaartjes heeft gekocht bij Sierra’s Wereld een dikke DANK JE WEL, jullie maken deze 3 prachtige donaties mogelijk!

Voor komend jaar heb ik weer tal van plannen met Sierra’s Wereld en ga ik proberen de tijd en creativiteit te bewaken zodat ik met meer regelmaat nieuwe kaartjes kan delen. Ik zal de Facebook pagina ook meer gaan bijhouden met leuke updates, dus als je die nog niet volgt, doe dat dan ook want dan blijf je zeker weten op de hoogte van alles wat er volgend jaar met Sierra’s Wereld gaat gebeuren!

Voor nu, iedereen dank je wel voor alle leuke berichtjes! Maak er een mooie jaarwisseling van en wat mij betreft, tot volgend jaar !

Groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.