Geplaatst op Geef een reactie

Het “grote” versturen zit er op….

Met een extreem gevoel van trots heb ik gisteren de laatste kaarten op de post gedaan voor de oproepjes ten tijde van Corona. Nou ja de laatste, de laatste vanuit de donaties, want stoppen dat zit er bij mij niet in, ik ga door!

Maar door de donaties, de enorme donaties moet ik zeggen, heb ik meer dan 550 kaartjes kunnen versturen. Een geweldig gevoel van trots ik zei het zojuist al. Zoveel kaarten versturen in zo’n relatief korte periode is zo gaaf. Met heel veel plezier heb ik voor iedere ontvanger een kaartje gemaakt, een tekst geschreven en ze vervolgens met mijn glimlach gepost. Soms waren het er 10 in de week, maar soms (afhankelijk van het aantal oproepjes) ook 50.

Ik begon zelf met postzegels en kaartjes maar dat werd best kostbaar en al snel bleek dat er mensen (vrienden, familie, collega’s en ook bekende van bekende) wilde mee doen door een bedrag te doneren. Ik heb uiteindelijk zelfs oproepjes gedaan, want het voelde zo goed. Toen onwennig, maar nu trots, want door deze donaties heb ik het lang kunnen volhouden en heel veel glimlachen kunnen bezorgen.

Ouderen die eenzaam waren in verzorgingshuizen, of jarig, kinderen die geen feestje mochten vieren of gewoon een opkikker konden gebruiken omdat ze hun vriendjes miste, maar ook volwassenen die voor elkaar een kaartje aanvroegen om elkaar een leuke dag te wensen of even een opkikker te geven. Zo lief en leuk! Geen één oproepje was gelijk en als je dan een kaartje had gestuurd dan kreeg je soms een reactie terug, persoonlijk of aan de pagina gericht. Zo leuk!

De vele verzoekjes zullen door blijven komen via de Facebook pagina “jij verdient een kaartje” maar om het voor mezelf ook mogelijk te blijven houden, zal het aantal kaartjes af moeten nemen want al met al is het een dure hobby zullen we maar zeggen. Maar stoppen, dat zeker niet! Dit weekend (meer er over binnenkort) al weer super leuke nieuwe kaartjes gemaakt voor deze pagina zodat ik aan de wensen kan voldoen. Kortom deze knutselaar gaat door!

Nogmaals een groot DANKJEWEL aan alle donateurs, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Samen hebben we heel veel glimlachen mogelijk gemaakt! Samen hebben we het leed van Corona wat verzacht, hoe gaaf is dat!
Dank jullie wel!

Groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.