Geplaatst op Geef een reactie

Het oude jaar goed afgesloten….

Met nieuwe inspiratie en creatieve uitingen sluit in 2017. Ik heb de afgelopen dagen vooral getracht mijn handlettering te verbeteren. Het lijkt zo simpel maar jeetje wat komt er allemaal wel niet bij kijken! Maar terugkijkend ben ik best blij met de oefen resultaten. Niet alles is een creatie van mezelf, want deze keer heb ik voor het oefenen vooral Pinterest gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben begonnen met het schrijven van teksten, al die letters is nog best een uitdaging. Maar oefenen baart kunst 🙂

Naast letters vind ik het ook leuk om wat met afbeeldingen te spelen, maar ja ik kan niet tekenen….. dus Pinterest er bij en oefenen maar…. 

Leuke is dat het met kleurtjes nog zoveel leuker wordt.

 

 

 

 

 

Tekenen, het klinkt zo niets misschien maar het geeft zoveel energie en rust, heerlijk! Ik heb een uitbreiding op mijn hobby gevonden!

 

Liefs, Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.