Geplaatst op Geef een reactie

Het ultieme vakantiegevoel

Het ultieme vakantiegevoel is voor de één een verre reis, heel veel zon of misschien wel een goed boek. Voor mij is het ultieme vakantiegevoel de vrijheid om te knutselen wanneer ik wil en te maken wat ik wil. Vooral door mijn creativiteit de vrije loop te laten kan ik dan volop genieten.

De afgelopen dagen was ik vrij en heb ik heerlijk gesnuffeld in de diverse winkels waar ik altijd van alles haal. Niet helemaal tevreden met het aanbod maar genoeg om weer inspiratie op te doen voor een aantal leuke kaartjes. Resultaat: weer vele nieuwe ontwerpen in de webshop. Heerlijk gevoel.

En terwijl ik dit schrijft levert Post NL zojuist de Toner Ink Marker af….. zegt je misschien niets, maar betekent voor mij dat het laatste onderdeel van een nieuwe creatieve poging is afgeleverd. Ik kan dus straks als ik zin heb aan de slag met de uitbreiding van mijn hobby. Kort gezegd, is deze pen geschikt om mee te schrijven/tekenen waarna je met een heater er folie op kunt laten bevestigen. Als het goed is geeft het een super leuk effect. Diverse folies zijn natuurlijk al in huis en de folie heater komt uiteraard bij de Action vandaan…..

Maar goed het ging dus over het vakantiegevoel. Ik hou het nog even vast, want ik heb nog een paar daagjes voordat het dag dagelijkse werkproces weer van start gaat. Natuurlijk vind ik ook dat heel erg leuk maar nu is het even mijn hobby en ik 🙂

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.