Geplaatst op Geef een reactie

Kerst? Nu al?

Jazeker, het lijkt nog heel ver weg, maar als je als webshop kerstkaartjes wil kunnen aanbieden dan moet je vroeg beginnen. De eerste bestelling is de deur al uit en de volgende ligt klaar in de ontwerp fase (mag voor een bedrijf de kerstkaarten verzorgen)

Ook mijn eigen kerstkaartjes moet ik nog maken, eerste ideetjes zijn er maar even kijken hoe het gaat uitpakken.

Heerlijk aan de knutsel dus 🙂 en ook leuk, met uitzicht op de beurs Knotsgekke Kaarten maken en Scrap dagen in Den Bosch. Wordt ongetwijfeld weer een feestje om rond te lopen en te snuffelen tussen alle nieuwe technieken, producten en voorbeelden. Ben heel benieuwd of ik mij in kan houden of weer thuis kom met de uitdaging “waar laat ik het”

Misschien dit jaar vooraf maar wat ruimte maken 😉

Ik ga eens kijken of dat kan……..

liefs,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.