Geplaatst op Geef een reactie

Kerst staat voor de deur…..

De tijd vliegt voorbij, nog maar heel even en het is al weer kerst…. voor mij betekent dat vooral weer nadenken over kaartjes voor het nieuwe jaar. Voor de kerst zijn alle kaartjes gemaakt én verkocht (en dat voelt heeeeeel fijn).

Met alle bestellingen van afgelopen jaar heb ik weer mooie bedragen kunnen doneren aan het goede doel. Dat is en blijft mijn doel, leuke kaartjes maken waarmee ik de ontvanger maar ook het goede doel blij maak.

Dit weekend gaan mijn eigen kerstkaartjes op de post en zoals ieder jaar heb ik geprobeerd er weer een feestje van te maken.

Komende weken is voor mij een periode van ‘rust’. Nou ja rust, laat ik het zo zeggen, Kerst brengt altijd wel wat drukte met zich mee, kaartjes moeten klaar zijn voor een bepaalde datum, wil zelf altijd leuke kaartjes en die tijd is nu even voorbij. Natuurlijk ga ik nadenken over kaartjes voor volgend jaar, kijken wat ik allemaal heb, wat er nog mist (een mens kan toch nooit genoeg spullen hebben om kaartjes mee te maken 🙂 en misschien ook wel in de luwte wat maken maar de planning is vooral ook een beetje tijd nemen om een plan voor 2022 te maken. Bouwen aan de toekomst van Sierra’s Wereld.

Ik wens iedereen hele mooie feestdagen, geniet, ontspan en heb het gezellig.

Lieve groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.