Geplaatst op Geef een reactie

Klaar met spam

Of het echt voorbij is weet ik niet, maar dat ik er klaar mee ben is duidelijk…. spam reacties. Ongelooflijk hoeveel reacties ik krijg op mijn blog, helaas zijn het geen leuke reacties maar alleen maar promotionele, waarschijnlijk uitgevoerd door een computer dus daarom even geen blogs meer, maar het kriebelt en dus ga ik (misschien tegen beter weten in) weer live met de blogs.

Het kriebelt, de zoektocht naar creatieve inspiratie…. de laatste weken kan ik de rust voor creativiteit niet helemaal vinden zoals ik wil en dat maakt mij onrustig. Tijd dus om in actie te komen. Vorige week nieuwe stofjes besteld en dan wil het wel weer eventjes, maar toch niet zo als ik had gehoopt.

Dit weekend met de stofjes leuke kaartjes gemaakt, maar geloof mij, ik heb nog veel meer stofjes 🙂

Voor nu geeft het niet…. vandaag namelijk een nieuwe site gevonden “Happy Academy”. Geen idee nog of het mij mijn creativiteit gaat terugbrengen maar ik ga het in ieder geval proberen. De eerste uitdaging is een Schets challenge van 5 dagen, we gaan het zien. Mede door een collega geinspireerd geraakt om ook andere paden te bewegen om mijn creativiteit nieuw leven in te blazen. De komende periode gaan jullie het ongetwijfeld merken op deze website en natuurlijk mijn pagina op Facebook.

Voor nu, tijd om te gaan tekenen.

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.