Geplaatst op

Maandag 01 september 2014

Het is zover, na lang overwegen en zelfs het opbouwen en toch weer afbreken, is Sierra’s Wereld een feit. Ik liep al heel lang met het idee om iets te doen met mijn creaties, maar op de vraag wat ik dan precies wilde, bleef het stil…. ik was er niet van overtuigd en zag het nog niet voor mij. Tot een paar dagen geleden…….

Glas wijnGenietend van een wijntje in het heerlijke zonnetje op een prachtige locatie in Frankrijk realiseerde ik mij dat ik eigenlijk gewoon mijn creaties wilde laten zien. Ik deed dat al terloops op Facebook maar ik wilde het “professioneler”, meer als iets blijvends… en ja toen kwam het idee van een website weer naar voren. Ik vind het namelijk super leuk om een website bij te houden met alles wat er bij komt, maar er was ook meteen een nadeel….

Met de ervaring die ik al heb van een website, wist ik dat het kan gebeuren dat je door je te richten op 1 hobby, de andere hobbies niet meer naar tevredenheid kan uitoefenen en dat was wat ik juist niet wilde.

Al genietend bedacht ik Sierra’s Wereld….. voor nu gericht op kaarten maar door deze naam kan ik altijd nog uitbreiden :-) en dus hoeven mijn andere hobbies er niet onder te lijden.

Ik hoop dat Sierra’s Wereld met regelmaat wordt bezocht en er bestellingen geplaatst gaan worden, want iedere bestelling levert € 0,50 op voor het goede doel.