Geplaatst op Geef een reactie

Na een volle werkweek even heerlijk ontspannen

Dat is mijn hobby, een moment van rust. Zo voelt het ook echt, even in mijn eigen bubbel, even weg van alles en iedereen en vooral even anders denken dan normaal. Dat laatste klinkt misschien gek maar het is echt zo. Jezelf uitdagen over welk plaatje of welke kleur is toch anders dan welke aanpak kies je voor een bepaald project of optimalisatie. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat als de week heel vol is dat ik niet altijd ruimte heb tot creativiteit maar als ik dat wel heb dan weet ik dat het goed zit, dat ik in balans ben, mijn lijf en hoofd op dezelfde lijn zit (zonder zweverig te willen klinken). Maar als ik niet kan hobbyen omdat er geen creativiteit ontstaat dan weet ik dat ik te veel spanning heb en ergens ruimte moet creëren.

Dit weekend voelde het echter super goed! Ik heb leuke ingevingen gekregen en dat heeft weer leuke kaartjes opgeleverd. En nieuwe verzoekjes! Dat maakt het nog leuker, plaats je een foto van een paar kaartjes, volgen er direct nieuwe verzoekjes, heerlijk hoe het soms werkt 🙂

En ik heb nog iets nieuws ontdekt…. eigenlijk vorige week al maar nog niet gedeeld. Er is op Facebook een pagina waarom mensen een verzoekje doen voor het sturen van een kaartje naar een vriend, vriendin, familielid, kind of soms zelfs naar zichzelf omdat ze in een lastige situatie zitten, iemand een leuk moment gunnen of gewoon omdat ze iets voor iemand willen doen. Een geweldige pagina!

Vandaag gaan er weer 3 kaartjes naar mensen die dat verdienen, gewoon om wie ze zijn!

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.