Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe aankopen uitproberen….

Is het allerleukste wat er is. Niet alleen omdat je er nog nooit eerder mee hebt gewerkt, maar ook omdat je daardoor weer creatiever gaat denken. Nieuwe dingen uitproberen levert meestal hele leuke nieuwe ontdekkingen op.

Deze keer heb ik mij ook laten voorzien van wat tips via YouTube. Dat heeft zeker gewerkt, want door een simpele video op YouTube wist ik meteen hoe ik mijn 2 apparaten het beste kon gebruiken en het resultaat mag er weer wezen.

Heerlijk geknutseld, nieuwe kaartjes en een paar hebben mijn hart gestolen….bijna jammer om te versturen maar ze gaan toch de webshop in, op naar een ontvanger.

Verder de grote opdracht gemaakt van 65 kaartjes in totaal. Super leuk om te doen en weer trots dat ik het voor dit bedrijf mag doen. Altijd een feestje! Nu hopen dat ze enthousiast zijn met het resultaat.

Kortom, een heerlijk knutselweekend.

groetjes, Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.