Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe inspiratie

Soms heb je niet de juiste inspiratie, soms is het zoeken naar creativiteit en op andere dagen is het juist volledig andersom, te veel inspiratie en dan komt er ook niets uit je handen. De afgelopen weken zijn een afwisseling van ontzettend veel tot geen enkele inspiratie geweest. Soms voldoende voor wat leuke kaarten, soms zoveel dat er uiteindelijk niets lukte…. frustrerend, maar het komt goed. Dat doet het altijd.

Afgelopen weekend druk geweest met kaartjes, doordat ik een leuk blok zag liggen bij de Action. En ook al heb ik al tientallen papierblokken liggen deze kon ik niet laten liggen, ik moest er kaartjes mee maken dus hup mee in dat winkelmandje (en voor de kenners, precies 2 blokken want misgrijpen is geen optie :-)).

Vorige week zondag begon het al te kriebelen met de etuis. Mag je natuurlijk eigenlijk niet over je eigen items zeggen maar ik vind ze super leuk. Ik heb zelf al een tijdje de teckel etui in gebruik en ik ben er echt heel blij mee.

Maar dat bedrukken resulteerde wel in meer….. ik kan inmiddels glas bedrukken, stof maar sinds vandaag dus ook hout. De onderzetters zijn ook weer zo leuk!

Kortom, ik blijf nog wel even creatief actief en verzin steeds wel weer wat leuks bij. Mis je iets, of denk je iets te weten wat voor mijn inspiratie of creativiteit een MUST is, laat het mij weten via info@sierraswereld.nl

Voor nu, fijne dag en hopelijk tot snel in de webshop!

Lieve groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.