Geplaatst op Geef een reactie

Oeps….. lang niets laten horen

Maar geen zorgen, ik heb zeker niet stil gezeten, integendeel. Ik heb zoveel inspiratie gevonden in mijn Cricut Joy dat ik heel veel leuke items (althans dat vind ik zelf ;-)) ben gaan maken en die zijn vanaf vandag allemaal te vinden in de webshop. In de categorie “extra” vind je nu diverse items, van bekers tot potjes, van onderzetters tot sleutelhangers.

De afgelopen weken heb ik al veel klanten blij mogen maken met dit soort items. Sommige direct vanuit de webshop, andere op basis van eigen ontwerp. Dat kan namelijk ook!

Wil jij een bepaalde tekst of afbeelding op een onderzetter of etui laat het weten en ik kijk wat ik kan doen.

Denk je dat dit het nu is? Nee, hoor! Er liggen nog boekenleggers en kaarthouders in de kast te wachten op een mooie tekst of afbeelding dus nog genoeg op te pakken.

Maar voor vandaag is het wel even genoeg. De hele shop is bijgewerkt, nog een paar leuke items combineren voor de social media kanalen en dan is het zondag ! Ga ik even lekker genieten.

Lieve groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.