Geplaatst op

Samen steunen we de goede doelen !

Inmiddels is het wel bekend dat er van ieder kaartje van Sierra’s Wereld een deel gaat naar een goed doel. Dit gehele jaar heb ik met de vele bestelling het KWF en ALS kunnen steunen en dat vind ik super gaaf!

Mooie bedragen heb ik kunnen doneren en daar wil ik iedereen heel erg voor bedanken!

 

Maar, er is nu een actie gaande die ik graag aandacht geeft, de actie van het ouderenfonds, ondersteunt door PostNL. Als je nu een kaartje stuurt naar het Ouderenfonds dan zorgt PostNL dat deze daarna wordt bezorgt bij een eenzame oudere. Op 10 december heeft ieder huishouden een gratis kaartje van PostNL ontvangen. Ik hoop van harte dat iedereen aan deze actie meedoet, zo maken we kerst voor iedereen een beetje mooier!

 

Wil je meer kaartjes of een origineel kaartje versturen naar het Ouderenfonds én ook het KWF of ALS steunen, bestel dan een kaartje via Sierra’s Wereld en zet in de opmerkingen bij het bestellen dat het kaartje opgestuurd moet worden naar het Ouderenfonds, dan regel ik dit voor je ! De actie voor het Ouderenfonds loopt t/m 18 december dus bestellen kan t/m 16 december !

 

Groetjes,