Stenen

Naast kaartjes maken voor de webshop (en dus het goede doel), de kaartjes voor de ouderen, heb ik iets nieuws….. stenen kleuren en dan voor de vinder in de buitenlucht neerleggen, gewoon ergens op een plekje waar de steen gevonden wordt en een glimlach geeft. Deze nieuwe hobby heb ik opgepikt toen ik berichtjes voorbij zag komen van #happystones. Een nieuw initiatief om wandelaars of fietsers te verrassen met een leuke steen. Het is nog een wennen want ik ben nog niet erg gewend aan het kleuren op de stenen maar het is nu al leuk om te doen.

Hoe het werkt?

Je verzamelt wat stenen (die kun je buiten zoeken of zoals ik bestellen via Amazon) en die kleur of beschilder je met speciale stiften of verf. Ik gebruik Acrylic Pens die speciaal hiervoor bedoeld zijn (ook Amazon). Vervolgens noteer je op de steen een Insta of Facebook adres zodat de vinder (als hij of zij dat wil) kan vertellen dat hij/zij jouw steen heeft gevonden. Of dit ook werkt weet ik niet maar het is het proberen waard en dus heb ik meteen een Insta account aangemaakt. Ben heel benieuw!

Sneak preview

Dit zijn de 1e 3 stenen (met de basis steen) die ik heb gemaakt, zoals je ziet is het nog even wennen, maar wel erg leuk!

Uiteraard laat ik het weten als ik reacties ontvang op deze Sierra’s Wereld Stenen.