Geplaatst op

Stilte voor de Kaartenstorm

Het was misschien een tijdje stil maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten 😉

Ik ben actief geweest met een opdracht (waar ik nog niets over kan zeggen of van kan laten zien, maar geloof mij het is super leuk!)

Ondertussen heb ik in de afgelopen weken ook weer nieuwe kaartjes gemaakt en deze vandaag (eindelijk) kunnen uploaden in de webshop. Meer dan 80 nieuwe kaartjes in allerlei categorieën. Natuurlijk logisch van mij om te zeggen dat ze de moeite waard zijn om te bekijken…..

 

De komende periode zijn er ook weer beurzen voor kaartjes maken, ik twijfel nog of ik er naar toe zal gaan, want inmiddels heb ik wel heel veel voorraad en moet ik (van mij zelf) eerst maar eens wat materiaal omzetten in kaartjes.

Daarnaast weet ik al wat ik voor kerstkaart wil (Ja echt!) dus daar hoef ik niet voor naar de beurs. Mocht ik toch gaan dan laat ik het uiteraard weten op deze site en op social media.

Volg Sierra’s Wereld ook op Facebook, Twitter en Instagram

 

groetjes,