Geplaatst op Geef een reactie

Stilte voor de storm….

Het is een tijdje stil op de website maar dat betekent niet dat ik niet bezig ben…. van het opruimen van de hobbykast, het herschikken van alle spullen maar ook het zoeken naar nieuwe materialen, ach het kost tijd maar het is zo ontzettend leuk en inspirerend.

Natuurlijk zit er tussen al die aankopen ook miskopen, spullen waar van ik later denk “wat moet ik er mee?” en “waarom heb ik dit in hemelsnaam gekocht?” maar soms is het gewoon de flow waar in ik zit die maakt dat ik de keuze heb gemaakt om het product te kopen.

De handletter spullen (waar ik nog steeds super blij mee ben) breiden zich uit, meer stiften, meer pennen, meer oefenboeken, meer papier waarop ik los kan gaan maar de uitvoering van de oefening blijft wat achter…..

De laatste tijd heb ik ook weer heel veel plaatjes en stofjes aangeschaft. Niet omdat ik niets meer heb maar gewoon omdat ik zoekend was naar nieuwe inspiratie en daar van heb ik de afgelopen dagen profijt… 

De losse uurtjes heb ik gebruikt om voorbereidingen te treffen, veel knip en plak werk van plaatjes en dan in het weekend (als er wat meer tijd is) de plaatjes om toveren tot kaartjes. Super leuk en met resultaat…. 97 kaartjes liggen al klaar voor de webshop, maar ik ga nog even door. De magische grens van 100 kaartjes in 1x uploaden blijft leuk en het heeft ook wel wat om ze nog even voor mezelf te houden 🙂

Binnenkort dus een grote lading nieuwe kaartjes in de webshop.

Voor nu wens ik je een hele fijne dag, ik knutsel nog even lekker door!

liefs,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.