Geplaatst op Geef een reactie

Terug van weggeweest…….

Het is gewoon bijna 3 maanden geleden dat ik voor het laatst een berichtje heb geschreven op mijn site. Niet normaal eigenlijk, maar ik had andere dingen die tijd van mij vroegen waardoor de hobby even in de parkeerstand kwam te staan.

Met een Paasweekend in volle gang ontstaat er weer ruimte om lekker te hobbyen en dat heb ik dan ook gedaan. De kaartjes die ik tussendoor heb gemaakt heb ik opgespaard en met de nieuwe kaartjes die ik gisteren heb gemaakt heb ik eindelijk de webshop weer kunnen aanvullen.

 

Het stomme van dit alles is dat ik mij op dit soort dagen weer realiseer hoe heerlijk ik knutselen vind…. hoeveel energie ik er van krijg en vooral hoe “zen” ik er van word. Dat laatste klinkt misschien wat gek, maar ik merk echt dat het mijn hoofd leeg maakt. Doordat je zo creatief aan het denken bent is er gewoon even niets anders. Heerlijk!

 

Nu kijken of ik het knutselen weer terug op mijn agenda kan zetten en houden zodat ik dit gevoel vaker mag ervaren.

Veel plezier weer met rondkijken in de webshop!

 

Liefs, Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.