Geplaatst op Geef een reactie

“Tijd” is niet mijn vriend op dit moment

Ik heb wel vaker geschreven dat ik een super gaaf project op mijn werk aan het doen ben en dat het creatieve er dan wel eens bij inschiet. Niet alleen vanwege mijn werk maar zeker ook omdat ik nog al een bezige bij ben en in alles wel iets zie van wat ik kan doen. Als mijn hoofd dan niet helemaal op 1 lijn zit en ik ook niet heel veel tijd hebt, dan sneuvelt mijn creatieve momentje.

Deels ook doordat ik mijn hobby ruimte een paar weken geleden grondig heb opgeruimd en alles nu zo strak is opgeruimd dat ik het gevoel heb dat ik moet “zoeken” naar mijn spullen. Zit tussen mijn oren, dat weet ik, maar het is allemaal zo netjes opgeruimd dat ik echt moet denken waar wat ligt.

Kortom ik wil heel veel en niet alles past in de tijd die ik heb dus dan is het keuzes maken en omdat je creativiteit niet kan dwingen sneuvelt het best vaak als optie. Maar met de kerst voor de deur werd het nu toch wel weer tijd om even, al was het maar een uurtje, wat te doen.

Dus toen vandaag er een momentje zich voor deed, ben ik begonnen met wat stempelen, gewoon een paar simpele opzetjes zodat ik lekker kan kleuren. Ze zijn nog lang niet af, maar een sneak preview levert toch best een leuk idee op:

Dus otNog niet klaar, maar beginnetje is er

Komende dagen nog wat meer kleuren (heb nog wat stempeltjes gemaakt) zodat ik mijn hoofd al wat meer richting “kerst” kan zetten want voor je het weet is het weer tijd om kaartjes te sturen en dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat ik er géén eentje heb 🙂

Dit jaar wil ik ook het Ouderenfonds weer steunen dus de komende weken absoluut creatief werk aan de winkel. Nu hopen op voldoende inspiratie (want dat heb je niet altijd in de hand)

Groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.