Geplaatst op Geef een reactie

Tijd voor iets nieuws…..

Nee geen zorgen, ik ga niets geks doen, ik ga alleen maar iets leuks toevoegen op de site….. “leuke extraatjes”. Ik vind het zelf altijd leuk om de envelop of kaart net even wat specialer te maken door een stickertje of wat confetti of een knijpertje er bij te doen zodat de ontvanger het kaartje direct kan ophangen. Maar ik gebruik alles ook vaak om een kadootje net even wat leuker te maken en vanaf vandaag kun jij dat ook!

Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want in de categorie “leuke extraatjes” vind je dit allemaal! Bestel het los of gewoon mee met wat leuke kaartjes en ik zorg dat het in je brievenbus terecht komt!

De komende weken hoop ik ook weer wat leuke nieuwe kaartjes toe te voegen aan de webshop. Ook ga ik mij alvast wat richten op de kerst. Ik weet het klikt nog zo ver weg, maar voor je het weet is het weer december en dan wil ik je natuurlijk weer volop kunnen voorzien van leuke, originele kerstkaartjes.

Maar eerst aan de slag met de meest recente stempels en mijn nieuwe stiften en kleurpotloden én natuurlijk wordt er ook weer volop getekend wellicht binnenkort met leuke handlettering want dat is ook weer iets wat op mijn lijstje er bij is gekomen. Kortom genoeg ideeën en heel veel wat ik wil doen nu nog even de tijd vinden om alles om te zetten in actie en resultaat!

Groetjes,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.