Geplaatst op Geef een reactie

Trots……

Een titel die je misschien niet zo snel verwacht voor een blog, maar wel wat ik de afgelopen week heb ervaren. Na een paar weken waarin ik niet toe kwam aan kaartjes maken is het de afgelopen weken in een stroomversnelling gegaan. Niet alleen vond ik inspiratie en leuke plaatjes om het te realiseren maar vooral ook tijd! Dat miste nog wel eens maar de afgelopen weken was het daar in eens. (of was het misschien dat ik mezelf toeliet om even niets anders te doen dan kaartjes te maken…. hmmm….. zou zo maar kunnen 🙂

Maar goed, resultaat de grote order is verstuurd en daar komt meteen de eerste keer TROTS vandaan. Niet alleen omdat ik al jaren voor deze mooie opdrachtgever de kaartjes mag maken, ook omdat ze mij ieder jaar het volle vertrouwen (en daar mee de creatieve vrijheid) geven om weer iets te verzinnen. Als je dan uiteindelijk de order verstuurd en zo’n lief berichtje terug krijgt, tja dan smelt ik. Daar doe ik het voor, anderen blij maken.

Nadat de opdracht af was stroomde de creativiteit door en kwam ik in de hobby flow zoals ik het zelf noem. Heerlijk, proberen, maken en soms ook verscheuren maar wat ben ik nu dan ongelooflijk TROTS. Meer dan 150 kaartjes heb ik toegevoegd aan de webshop en nee ik ben zeker nog niet klaar, want er zijn absoluut nog een paar categorieën die nog wel wat extra kaartjes kunnen gebruiken maar oh oh oh, wat was het leuk om deze kaartjes te maken.

De nieuwe hobby vellen zijn volop gebruikt en ik ben nog niet klaar…… maar ik ga nu eerst genieten van deze nieuwe kaartjes, de eerste bestelling is zojuist al geplaatst dus die eerst maar eens in orde maken.

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.