Geplaatst op Geef een reactie

Wat een heerlijk begin van het weekend was dit…

Afgelopen vrijdag heb ik weer een bezoek gebracht aan de Knotsgekke kaarten maakdagen in Den Bosch. Een creatieve beurs die helaas steeds kleiner wordt, maar mijn favoriete stands waren er en dus ben ik meer dan goed geslaagd zal ik maar zeggen.

Naast de nodige materialen heb ik ook een nieuwe snij/embos machine gekocht en deze keer met uitgebreide uitleg zodat ik hem ook echt zaterdag meteen kon gebruiken.

Leuke van zo’n beurs is dat je hebberig wordt, nadeel (los van dat het heel veel kost) is dat je thuis vervolgens een plekje moet vinden voor alles. Alle jaren weer een uitdaging maar deze keer gelukt. Alles past en ik heb zelfs zaterdag al wat spullen uitgeprobeerd.

De eerste nieuwe kaartjes gaan straks de webshop in dus wie weet heb jij binnenkort zo’n leuk kaartje op je deurmat!

groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.