Geplaatst op

We gaan samenwerken !!!

JAAAAHHHH!!!! Het is zover, we gaan samenwerken…. We is in dit geval Sierra’s Wereld en Regionale Stichting WonenPlus (RSWP).

RSWP gelooft in een samenleving waarin wij elkaar helpen als dat nodig is. RSWP staat opgesteld om eenzame (kwetsbare) ouderen te ondersteunen met diensten zodat ze geholpen worden, niet alleen zijn of kunnen blijven doen wat ze doen. (Klik hier voor meer informatie over RSWP )

Ik ga dus met ze samenwerken! Dat wil zeggen, ik ga kaartjes maken voor deze ouderen die zij ondersteunen. Dat kan zijn voor een glimlach, een verjaardag, verhuizing, bedenk het maar. Daar waar de oudere een kaartje kan gebruiken ga ik er voor aan de slag.

Nu zal je wellicht denken, maar Sierra’s Wereld deed toch al zoiets? Ja, dat klopt. Ik stuur kaartjes naar jarige kinderen, ouderen die aangemeld worden door familie of vrienden op de Facebook pagina “jij verdient een kaartje”. Geheel vrijblijvend en op basis van oproepjes. Deze samenwerking met RSWP gaat verder! Ik ga niet alleen structureel voor hen aan de slag maar ook voor meerdere gelegenheden. Het wordt dus veel meer een echte samenwerking!

Ik ben super trots dat dit allemaal gaat gebeuren. De laatste zaken worden nu geregeld (ik word namelijk officieel vrijwilliger) en dan kunnen we helemaal van start zoals we al hebben bedacht. Ik kijk er naar uit !

Wil je een bijdrage leveren aan dit geweldige initiatief? Ze zoeken altijd vrijwilligers! Heb je geen tijd maar wil je wel iets doen, kijk dan op deze pagina hoe jij kan helpen!

Groetjes,

Sierra