Geplaatst op Geef een reactie

YES! Weer inspiratie gevonden!

Het heeft even geduurd want door allerlei andere dingen kwam ik gewoon niet tot het maken van kaartjes. Als ik dan eindelijk besloot “vandaag ga ik kaartjes maken” dan kwam er niets uit mijn handen. Rete frusterend maar niet gek als je weet dat ik naast kaartjes maken nog heel veel andere dingen leuk vind….

Het creatieve brein kan niet overal actief zijn dus soms moet ik het dan maar even loslaten en als ik dat dan echt doen dan zie je meteen het resultaat want vandaag heb ik meer dan 200 kaartjes in de shop gezet!

Een paar lagen er al een tijdje te wachten op ge-upload te worden, maar de meeste zijn dit weekend gemaakt. Heerlijk gevoel dat de voorraad weer met leuke, frisse, nieuwe kaartjes is aangevuld én deze keer een nieuwe categorie….. Getekende kaartjes…. getekend door mezelf wel te verstaan. Doodeng maar waarom niet? Ze zijn super leuk en één van die andere hobby’s die onderdeel uitmaakt van wie ik ben.

Tekenen is zo leuk maar ik moet nog even wat meer zelfvertrouwen winnen om echt alle creaties er op te zetten. Deze 4 kwamen door de test zullen we maar zeggen en wie weet volgen er binnenkort meer.

Dit weekend gaan er ook weer ruim 30 kaartjes naar ouderen die eenzaam zijn of gewoon even een opkikker kunnen gebruiken in deze tijd. Dank aan een ieder die kaartjes / postzegels (of beide) doneert zodat ik dit kan blijven doen.

Wil jij doneren? Kijk dan hier voor meer informatie.

Ik hoop dat de nieuwe kaartjes weer tot mooie bestellingen zullen leiden want dan kan ik weer de goede doelen een mooie donatie doen. Zit jouw kaartje er niet tussen, voel je vrij om te mailen naar info@sierraswereld.nl met jouw verzoek en wie weet kan ik je helpen!

Groetjes,

Sierra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.