Geplaatst op

Zo vlak voor het nieuwe jaar….

Ik geniet deze dagen van een heerlijke vakantie. Een paar dagen weg geweest, maar nu heerlijk thuis en dat betekent voor mij, alle tijd om te knutselen. Het resultaat is weer mooi geworden (zeg ik nu heel bescheiden) en terug te vinden in de webshop.

 

Om het voor mijzelf makkelijk te maken heb ik besloten om door te nummeren en niet langer de ‘open nummers’ te gebruiken. Geeft meteen een mooie weergave want ik ben al ruim over de 1000 🙂

 

Ik kijk terug op een prachtig 2016, mooie kaarten gemaakt, veel bestellingen mogen verzorgen en daarmee prachtige donaties kunnen doen naar KWF en ALS. Voor het nieuwe jaar zijn al weer wat nieuwe spullen besteld en kijk ik al uit naar de eerste ‘feest’ dag, maar daar over later meer !

 

Mooie jaarwisseling en tot volgend jaar 🙂