Geplaatst op

Donatie KWF – 09 november 2014

De afgelopen weken heb ik niet heel veel tijd aan mijn hobby kunnen besteden. Jammer, maar soms is het niet anders. De komende weken komt daar weer verandering in…

Afgelopen week ben ik namelijk bij de KreaDoe geweest. Ieder jaar weer een feest, hoewel het wel wat voorspelbaar wordt (we weten inmiddels wie waar staat) toch is het altijd weer een verassing met welke materialen en producten ze deze keer staan. Voor mij is KreaDoe tot nu toe altijd een beurs geweest met het op doen van veel nieuwe ideëen en zeer zeker ook veel aankopen :-)
Kortom, ik ben goed geslaagd en de eerste resultaten zijn al toegevoegd aan de webshop.

Maar er is meer goed nieuws ! Ik heb zojuist een donatie kunnen overmaken naar het KWF ! Dat is echt zo gaaf van Sierra’s Wereld. Ik maak leuke kaarten, jullie kopen deze en samen steunen we zo het goede doel.

De volgende donatie is weer voor ALS, dus ik zeg kom maar op met die bestellingen, want ik heb nu al zin om die donatie te doen namens Sierra’s Wereld.