Geplaatst op

Zondag 14 september 2014

Sierra’s Wereld staat nu 2 weken live en dat heb ik gemerkt!
Wat een leuke reacties heb ik mogen ontvangen via social media maar ook persoonlijk. Daar waar ik enige twijfel had, is die nu volledig verdwenen. Dit is mijn website, mijn creaties en ik vind het steeds leuker om de dingen die ik maak de wereld te delen.

Wel krijg ik steeds meer vragen over hoeveel spullen ik dan wel niet heb. Alles tonen gaat niet lukken daar is het teveel voor, maar dit is één van de kasten die ik heb ingericht met alleen maar spullen voor kaartjKast bewerktes.

Inmiddels heb ik de eerste versie van de website al weer 2x aan kunnen vullen met nieuwe kaartjes. Inspiratie genoeg gehad om weer mooie kaartjes te maken. Ik hoop dat iedereen de leuke reacties blijft delen en zeker de website :-)